Om oss

Vi är ett erfaret team som hjälper dig att sköta och utveckla hemsidan så att den stärker verksamheten. Webbräddarna består av kommunikatörer, journalister, webbdesigner, programmerare och webbredaktörer. Snabbt och smidigt skriver vi texter, formger och skapar tekniska lösningar för er hemsida. Vi kan även hjälpa till med andra kommunikationsaktiviteter som nyhetsbrev, pressreleaser, nyhets- och medlemsbrev, kund- och interntidningar och mycket mer. Vi är en liten byrå med ett stort nätverk. Du får personlig service, omtanke och flexibilitet, tillsammans med hög kvalitet.

Webbräddarna drivs av:

Caroline Maino

Caroline Maino är en språkkunnig journalist med bred erfarenhet och kompetens. Hon har arbetat med journalistik och media i över 25 år, både som anställd och frilans, journalist, reporter, webbredaktör, redaktionschef, chefredaktör, pressansvarig, kundansvarig på kommunikationsföretag och projektledare. Caroline Maino talar och skriver förutom svenska också engelska, tyska och franska.
E-post: caroline.maino@webbraddarna.se
Telefon: 0706-84 84 14

Lena Ahlström

Lena Ahlström är en erfaren kommunikatör med affärsnytta och dialog i fokus. Hon har mer än 30 års erfarenhet från alla typer av kommunikationsaktiviteter i stora internationella och svenska företag, har varit informationschef på IBM under många år samt förändringskonsult på AstraZeneca, Apoteket och NCC. Och har även gjort en del frilansreportage om turism för dagsmedia. Lena Ahlström talar och skriver förutom svenska även engelska.
E-post: lena.ahlstrom@webbraddarna.se
Telefon: 070-311 49 10

Lars Nicander

Lars Nicander är en erfaren webbutvecklare som har varit i branschen sedan mitten av 1990-talet. Han har gedigna kunskaper om teknik, formgivning och ekonomisk optimering av hemsidan i form av sökoptimering och besöksanalys. Lars Nicander har under åren haft huvudansvaret för IBM:s svenska och nordiska hemsidor och intranät, men har även skapat andra företags webbsajter. Utveckling av enklare skräddarsydda applikationer och produktion av webbfilmer ingår i hans erfarenhetsbank.
E-post: lars.nicander@webbraddarna.se
Telefon: 070-452 08 25


När du behöver oss
Vi finns tillhands varje dag,
varje vecka, varje månad
Allt efter ditt företags behov
Abonnera på våra tjänster